Bedrijf & Visie

Bestaande woning of appartement

Naast ons uitgebreid aanbod van nieuwbouwprojecten (www.bosmanwoningbouw.be), bieden wij onze klanten ook de vastgoedservice aan.

In dit segment treden wij op als vastgoedmakelaar en streven wij ervoor om de woning tijdig verkocht te krijgen.

Wij voeren tevens alle administratieve en commerciële taken uit zoals:

1. Correcte schatting van uw pand.

2. Het publiceren van het pand op de belangrijkste vastgoedwebsites en in verschillende kranten.

3. Het organiseren van de bezichtigingen.

4. Het laten opmaken van de nodige attesten (EPC, Keuring electriciteit,...).

5. Het opmaken van de compromis.

6. Alle communicatie met de Notaris.

7. Begeleiding en aanwezigheid bij de ondertekening van de aankoopakte.

Kortom u kan bij ons terecht voor het regelen van uw volledig vastgoedproject zonder financiële, praktische en/of administratieve rompslomp.

Waarom kiezen voor een vastgoedmakelaar?

Beroep doen op een makelaar is niet alleen de meest gemakkelijke manier om je huis of appartement te verkopen, maar ook de veiligste manier.

Wij overtuigen je met vijf argumenten.

1. Correcte prijs

Een huis verkoop je snel als de prijs correct is. Is je verkoopsprijs veel te hoog? Dan kan je woning al snel maandenlang te koop staan. Maar zet je de prijs te laag, dan verlies je geld. Het is dus belangrijk om je woning meteen aan de juiste prijs op de immomarkt aan te bieden. Hier kan een makelaar je goed bij helpen. Hij kent de markt als geen ander en kan je adviseren over de juiste verkoopsprijs.

2. Onderhandelen

Je huis verkopen, is een hele onderneming waarbij heel wat onderhandelingen komen kijken. Ook hierbij kan een makelaar de nodige hulp bieden. Hij is in staat om objectief tussen beide partijen te onderhandelen.

3. Iedereen mag het weten!

Niemand koopt je woning als ze niet weten dat het te koop staat. En laten we eerlijk zijn: een bordje met “te koop” voor de deur hangen volstaat al lang niet meer. Een makelaar kan je de nodige visibiliteit online en offline bezorgen en heeft ook een heel netwerk met geïnteresseerde kopers ter beschikking. Zonde om dit niet te gebruiken, toch?

4. Voordeel voor de koper

Ook de koper heeft baat bij een verkoop via een makelaar. Hij weet dat de verkoop correct en professioneel zal worden afgesloten en dat de prijs die hij voor het huis betaalt in de juiste prijscategorie ligt.

5. Ervaring

Een professionele makelaar heeft ervaring met het verkoopproces waardoor de deal afgehandeld kan worden in een mum van tijd.

Bron: Hebbens.be  - verschenen op 12/11/2015