MOERBEKE-WAAS Molenstraat 16

Deze hypermoderne energiezuinige villa is gelegen midden in de natuur op een domein van ca 7100 m².

U rijdt binnen op het kasteelachtig domein via een automatische inrijpoort met links het zicht op de villa met twee gigantisch grote garages en buitenparkings.

U betreedt de villa via een grote inkomhall voorzien van ingemaakte kasten, toilet en berging. Deze geeft toegang tot de grote gezellige leefruimte en een open moderne keuken voorzien van alle apparatuur, gescheiden met een glazen schuifdeur. Deze ruimtes geven volledig uitzicht op de twee zuidgerichte terrassen zowel een verwarmd overdekt terras of het gigantisch groot buitenterras, met totaalzicht op de tuin, vijver , paardenstallen, buitenpiste en de volle natuur. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee badkamers, apart toilet en strijkkamer. De master-bedroom met dressing heeft een eigen badkamer en nogmaals een groot buitenterras.

De villa is volledig onderkelderd en wordt gebruikt als ontspanningsruimte en berging. Deze woonst is uitstekend gelegen, dichtbij grote invalswegen zowel richting Antwerpen als Gent,Knokke. In de buurt bevinden zich op korte afstand scholen en winkels.

Een aanrader voor natuurliefhebbers, want deze eigendom paalt achteraan aan een waardevol natuurgebied van ca. 500 hectaren. 

 

Molenstraat 16, 9180 Moerbeke-Waas
€ 815 000
Open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw

€ 815 000 (excl. registratierechten en Notariskosten)